Seuran 70-vuotisjuhlat
Julkaistu: 29.10.2023 08.12

Seuran 70-vuotisjuhlat

Seuran vuosijuhlia vietettiin lauantaina 28.10.23 Ykspihlajan koululla.

Yhteisen lounaan jälkeen juhlaväki pääsi tutustumaan aiempien vuosikymmenten seura-asuihin ja muuhun suunnistusaiheiseen materiaaliin sekä leikekirjoihin. Historian havinaa oli näytteille koonnut Terho Tattari.

Terhot Tattari ja Taarna.

Juhlapäivän ohjelmallisessa osuudessa kuultiin puheenjohtaja Sanna Sarkkinen-Vuorisen tervetuliaissanat, kunniajäseneksi kutsutun Simo Kattilakosken historiallinen katsaus ja Keski-Pohjanman Liikunnan hallituksen puheenjohtaja Reijo Alakosken juhlapuhe.

Juhalssa jaettiin Suomen Suunnistusliiton myöntämät ansiomerkit. Pitkän linjan seuratoimija ja ansiokkaasti kuntosuunnistusta valtakunnallisellakin tasolla kehittänyt Timo Ronkainen sai SSL:n kultaisen ansiomerkin.

Pronssisen ansiomerkin saivat Timo Hongell ja Seppo Nurisalo. Pronssinen plaketti luovutettiin Leo Jokiselle ja Eero Juolalle ja pronssinen ratamestariplaketti Tuomas Hyypälle ja Erkki Koivukankaalle. Suunnistusliiton tunnustusmerkin saivat Jorma Nissilä, Sirpa Pulkkinen ja Aulis Rantala. Juhani Tuomaala ja Eero Viitasaari vastaanottavat tunnustusmerkin myöhemmin. Kuvassa lisäksi kunniajäseneksi kutsuttu Simo Kattilakoski.

Juhlan juonsi Emma Halla-aho.

Terho Tattari esitteli seura-asujen historiaa apureinaan Päivi Peltoniemi ja Elina Orjala ja Jorma Harjulta kuultiin lauluesitys.

Kokkolan Suunnistajat kiittää kaikkia juhlaan osallistuneita ja onnittelijoita!

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.