Tule mukaan kisaamaan!

Kilpaileminen on mukava osa harrastustamme, joten ellet ole vielä haastanut itseäsi kisatilanteessa, teepä se nyt! Kilpailuista löytyy sarja kaikille ikäryhmille. Kisareissuja tehdään kimppakyydeillä ja kilpailijat ohjaavat mielellään uusia osanottajia kilpailujen käytännöissä.

Aluemestaruuskilpailut ovat nimensä mukaisesti Keski-Pohjanmaan alueen seurojen vuorollaan järjestämiä kilpailuja - matkoina ovat keskimatka, pitkä matka ja erikoispitkä matka, sprintti, kaverin kanssa suunnistettava partiokilpailu, viestikilpailu ja vielä yö-kisa. Aluemestaruuskilpailuihin voi osallistua ilman kilpailulisenssiä, joten mukaan lähteminen käy helposti!

Kansallisia kilpailuja järjestävät useat lähialueen seurat. KoS:n vuosittainen Kärppäjahti kuuluu näihin kilpailuihin.

Kilpailukalenteri löytyy Suomen Suunnistusliiton Irma-palvelussa. jossa myös ilmoittaudutaan kilpailuihin.

Kansallisiin kisoihin tarvitaan kilpailulisenssi. Sen voi lunastaa Suomisportissa. Koko kauden lisenssi aikuiselle maksaa 46 euroa ja kokeilemaan pääsee 16 euron kertalisenssillä. Lisätietoa lisensseistä ja ohjeet uuden lisenssin lunastamiseksi tässä.

Seura tukee kisaavia jäseniään:

  • Seura kustantaa H/D20-sarjaan saakka kilpailevien lisenssit. Lisenssi ostetaan itse ja laskutetaan seuralta lomakkeella.
  • Seura maksaa osan kilpailijajäsenmaksun maksaneiden jäsentensä kisaosallistumismaksuista
  • Seura korvaa osittain kilpailumatkoista aiheutuneita kustannuksia maksatussäännön mukaisesti

Apua lisenssin hankintaan ja kisailmoittautumiseen saa mm. Emma Halla-aholta p 044 5876300 tai Seppo Nurisalolta p.040 7280865

Lliitypä rohkeasti seuran kisaavaan joukkoon!Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.