Kilpailuohjeet ke 22.5.24

Kartan mittakaava on 1:5 000 eli 1 cm kartalla on 50 m maastossa.

Ratamestari Tuomas Hyyppä/KoS . Emit-leimaus. Rastit kierrettävä numerojärjestyksessä. Rastikoodit selitteineen kartassa, joka on muovitaskussa.

Lähtö: Kilpailijat kutsutaan nimellä neljä minuuttia ennen lähtöä lähtöalueelle ja minuuttia ennen lähtöviivalle, jolloin kaikki kilpailijat saavat katsottavakseen kartan. Lähtötoimitsija antaa opastusta tarvittaessa kaikissa sarjoissa. Emit nollataan toimitsijan opastamana.

Luokat 1 - 4 Rastireitti = RR Rastireiltilla rastit ovat maastoon vedetyn valkoisen muovinauhan välittömässä tuntumassa. Rastin vieressä on rastinumero ja leimasimessa tunnus RR1, RR2, RR3 jne. Karttaan nauha on piirretty punaisella viivalla. Tytöillä ja pojilla on eri rastireittirata, jotka yhtyvät radan loppupuolella. Yhtymäkohdassa on opastaja.

Luokat 5 - 6 Tukireitti = TR Rastit ovat maastossa olevan valkoisen nauhan läheisyydessä 20-100 metrin etäisyydellä eli eivät kiinni nauhassa. Karttaan nauha on piirretty punaisella viivalla. Rastitunnuksena on numerokoodi ja vastaava numero on kartassa olevissa rastimääritteissä samoin kuin rastin sijaintikuvaus ( esim kuoppa ).

Muut sarjat Normaali suunnistus. Rastitunnuksina on numerokoodi. Vastaava numero on kartassa olevissa rastimääritteissä samoin kuin rastin sijaintikuvaus ( esim kuoppa ).

Maali ja tulokset Ajanotto Emit-laitteella ( kortin arvo on noin 70 euroa, joten älä hukkaa! ). Ketään ei hylätä puuttuvan rastileiman vuoksi mutta puuttuva leima aiheuttaa 10 minuuttia lisäaikaa tulokseen. Tulokset julkaistaan kilpailun jälkeen KoS:n kotisivuilla.

Kilpailuonnea!Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.