Suunnistuskoulun elokuu alkaa Hippo-tapahtumalla ke 4.8.Huomioi ennakkoilmoittautuminen
23.7.2021 16:22 Uutiset / Suunnistuskoulu

Tervetuloa Hippo-suunnistukseen!

Tulokset

Alkukesän aikana suunnistuskoulu toteutettiin korona-tilanteen vuoksi omatoimisena mutta elokuun aikana on tarkoitus päästä toteuttamaan keskiviikkoisia suunnistuskoulutapahtumia. Ensimmäisellä viikolla 4.8. su-koulu pidetään yhdessä Keski-Pohjanmaan Osuuspankin kanssa järjestettävänä Hippo-suunnistuksena Santahaan pururadan lähtöpaikalla klo 17.30 - 18.30.

Kierrettävänä on tuolloin RR-, TR- ja C-rata. RR tarkoittaa rastireittiä ja sen radan voi kiertää vaikka kokonaan seuraten maastoon rastilta toiselle vedettyä viitoitusnauhaa mutta radalla voi myös oikaista turvallisesti nauhan sisällä esim sopivaa polkua pitkin. TR-radan eli tukireitin rastit sijaitsevat viitoitusnauhan lähistöllä. C-rata on normaali suunnistusrata. Kartat saa tapahtumapaikalla. Hippo-suunnistus on tarkoitettu 4-15-vuotiaille, joten sekä pienemmät että isommat sisaruksetkin voivat tulla mukaan! Kaikki osallistujat palkitaan Hippo-mitalilla.

Illan aikana on saatavana myös pientä tarjoilua.

Palkintojen ja tarjoilun vuoksi tähän iltaan on ilmoittautuminen etukäteen osoitteessa lyyti.in/kokkolanhipposuunnistus 2.8. mennessä.

Tapahtumasta on ilmoitus ke 28.7. Kokkola-lehdessä.

Koronan vuoksi tulettehan tapahtumaan vain terveenä. Tapahtumassa on saatavana käsidesiä, oman perheen ulkopuolsiiin on syytä pitää suositeltua turvaväliä.

Näkemisiin Hippo-suunnistuksessa!   
Lisää uutisia
Kokkolan Suunnistajat
«  Syyskuu   »
Kategoriat