Rastiralli suunnistuskoululaisille Kannuksessa ke 28.7.
20.7.2021 13:39 Uutiset / Suunnistuskoulu

.

Naapuriseura Kannuksen Ura järjestää suunnistuskilpailut keskiviikko-iltana 28.7. klo 18 alkaen. Varsinaisen kilpailun ohessa on pienimmillä mahdollisuus osallistua Rastiralliin ja kannustammekin suunnistuskoululaisia lähtemään mukaan tähän tapahtumaan. Rastirallissa radan voi kiertää helposti viitoitusnauhaa seuraten ja turvallisesti saattajan kanssa. Rastirallista kerrotaan Hippo Tsemppi-vihkon sivulla 37 ja vanhempien Vinkkivihkon sivulla 19.

Kilpailu pidetään siis Kannuksessa ja kilpailukeskus on Kannus-Ullava-tien n:o 7540 länsipuolella ( Viirrekankaan vedenottamo ). Rastilippuopastus löytyy e.m. tieltä, pysäköinti on tien varrella kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Kilpailuohjeissa kerrotaan näin:

Rastiralli
Rastirallissa ilmoittautuminen infoon, jossa maksetaan osanottomaksu 5 €. Maastoon vapaa lähtö, kun RR- ja TR-kilpasarjojen kaikki suunnistajat ovat päässeet maaliin. Rastiralli lähtee lähdöstä 2.

Suunnistuskoulu maksaa osallistusmismaksun, joten osallistujan tarvitsee vain ilmoittaa nimensä ja kertoa, että on Kokkolan Suunnistajien suunnistuskoululainen. Ensin siis rastireitin ( RR ) ja tukireitin ( TR ) kilpailijat suorittavat osuutensa ja sitten on Rastiralliin osallistuvien vuoro.Rastirallissa ei yleensä ole ajanottoa.

Kilpailukutsu on luettavissa tästä ja kilpailuohjeet tästä. Ohjeiden pituutta ei pidä säikähtää, sillä Rastiralliin osallistuminen on edellä kuvatun yksinkertaista.

Jos tapahtumapaikalla on jotain epäselvää, kannattaa rohkeasti kysyä neuvoa toimitsijoilta tai keneltä tahansa KoS:n paidassa olevalta!


   
Lisää uutisia
Kokkolan Suunnistajat
«  Syyskuu   »
Kategoriat