Hippo-suunnistuskoulu alkaa 5.5.
8.4.2021 13:18 Uutiset / Suunnistuskoulu

Tervetuloa Hippo-suunnistuskouluun!

Hippo-suunnistuskoulu perheen nuorimmille

Hippo-suunnistuskoulu on helppo ja turvallinen tapa tutustua suunnistukseen ja aloittaa uusi harrastus tai sitten jatkaa harjoittelua siitä, mihin viime kesänä jäi. Suunnistuskoulu tarjoaa lapselle erilaisia suunnistusaiheisia tehtäviä ja harjoituksia. Tavoitteena on opettaa suunnistustaitoja sekä innoittaa lapsia suunnistajan polulle. Tänä vuonna suunnistuskoulu on toteutettu yhteistyössä Keski-Pohjanmaan Osuuspankin kanssa Hippo-suunnistuskouluna.

Kaikki nuoret suunnistajanalut ovat tervetulleita suunnistuskouluun. Aiempien vuosien tapaan suunnistuskoululle on oma kalenteri, josta viikottaiset harjoitukset näkyvät – suunnistuskouluajankohta on vanha tuttu keskiviikko klo 17.30-18.30. Suunnistuskoulun paikat ja aiheet näkyvät Suunnistuskoulusivun kalenterissa. Hippo-suunnistuskoulu starttaa ke 5.5. ja päättyy syyskuussa, jolloin vietetään jälleen päättäjäisiä palkitsemisineen. Mukaan suunnistuskoulutoimintaan voi tulla myös kesken kauden

Heinäkuussa on keskiviikkoharjoituksissa tauko. Kannustamme kuitenkin kaikkia innokkaita suunnistajia harjoittelemaan heinäkuussa omatoimisesti. Silloin on mahdollista maanantairastien yhteydessä kiertää suunnistuskoululaisia varten laadittulyhyt ja helppo D-rata, joka on kierrettävissä seuraavaan sunnuntaihin saakka maanantairastien aikataulun mukaan. Maanantairastikalenteri löytyy kohdasta Kuntosuunnistus => Maanantairastit 2021.

Tänäkin vuonna koronatilanne vaikuttaa valitettavasti myös suunnistuskoulun toimintaan. Ajantasaiset ja päivitetyt tiedot löytyvät seuran sivuilta.

Näin pääset mukaan

Suunnistauskoulun kalenteriin on merkitty aika, paikka ja alustava harjotusaihe. Harjoitukset voi suorittaa oman tahtiin kaverin tai huoltajan kanssa tai myös yksin sitten, kun taidot karttuvat. Tapahtumaa järjestää ratamestariryhmä, joka ottaa lapset vastaan ja opastaa heitä.

Ilmoittautuminen

Suunnistuskouluun ilmoittaudutaan etusivun kohdassa "Ilmoittautumiset" olevan linkin lomakkeella.

Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut:

Kari Myllymäki 040 523 4074

Seppo Nurisalo 040 728 0865

Raija Lumiaho 040 530 0241

Emma Halla-aho 044 587 6300


   
Lisää uutisia
Kokkolan Suunnistajat
«  Toukokuu   »
Kategoriat