Syyskokousuutisia
29.11.2020 19:47 Uutiset / Kokkolan Sunnistajat

SSL:n huomionosoituksen saaneista Salme Heino ja Kyösti Orava.

Seuran syyskokous pidettiin su 29.11.20 Café Torikulmassa. Ennen virallisia kokousasioita jaettiin Suunnistusliiton myöntämät ansiomerkit: hopeinen plaketti luovutettiin kiitoksena Kyösti Oravan nelikymmenvuotisesta kartoitustyöstä ja tunnustusmerkki pitkään seuran leikekirjaa pitäneelle Salme Heinolle. Hopeinen plaketti myönnettiin myös pitkäaikaiselle puheenjohtajalle ja edelleen seuran kirjanpitoa hoitavalle Esa Saarelalle. Kiitospuheessaan Kyösti Orava muisteli värikkäästi uransa ja kartoituksen kehityksen vaiheita.

Tilaisuudessa palkittiin myös R2-ryhmän suunnistajia eli suunnistuksen eri lajeissa SM-kisoissa mitaleille sijoittuneet. Palkittuja ovat Marja Penttilä, Risto Haapala, Kim Harlamow, Timo Hongell, Tuomas Hyyppä, Teppo Isokoski, Leo Jokinen, Eero Juola, Jorma Nissilä, Kai Paavola ja Tommi Viitasaari.

Kokousasioina hyväksyttiin vuoden 2021 talousarvio ja pienin tarkennuksin toimintasuunnitelma. Seuran puheenjohtajaksi tulevalle vuodelle valittiin edelleen Kari Myllymäki. Hallitukseen valittiin erovuoroisista uudelle kaudelle Timo Ronkainen ja Jarkko Orjala ja uusina Emma Halla-aho, Timo Mäkelä ja Petri Kettu. Toiminnantarkastajina jatkavat Simo Kattilakoski ja Aulis Rantala sekä varatoiminnantarkastajina Kari Koivumäki ja Jukka Polso. Jäsenmaksut pidetään ennallaan: nuorten kilpailijajäsenmaksu 30 €, aikuisten jäsenmaksu 30 € ja kilpailijajäsenmaksu 60 €. Lasten suunnistuskoulumaksuna on edelleen 20 €/lapsi tai 50 €/perhe.

Vuoden 2021 hallitus: Emma Halla-aho, Timo Ronkainen, Minna Maunula, pj Kari Myllymäki, Timo Mäkelä, Raija Lumiaho, Seppo Nurisalo ja Jarkko Orjala. Kuvasta puuttuu Petri Kettu.


   
Lisää uutisia
Kokkolan Suunnistajat
«  Maaliskuu   »
Kategoriat