Toiminnassamme noudatamme yhteisesti sovittuja pelisääntöjä ja tässä niistä muutama muistutus.

Maksatussääntö 2024

Ohjeet seuran maksamista korvauksista:

Maksatussääntö 2024

Menotosite/matkalasku

Jos sinulla on saamista seuralta (materiaalihankintoja tai kulukorvauksia), käytä tätä lomaketta ja liitä mukaan kuitit. Matka- ym laskut tulee tehdä seuran lomakkeella seuraavan kuukauden loppuun mennessä. Matkalaskuissa oltava ehdottomasti sotu merkittynä.

Kisoihin ilmoittautuminen

https://irma.suunnistusliitto.fi

Jos ilmoittaudut kisoihin, mutta joudut syystä tai toisesta jäämään pois, on sinun maksettava osanottomaksu takaisin seuramme tilille.

  • Jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidat itse, eikä maksuja makseta jälkikäteen takaisin.
  • Osall.maksukatto kansallisiin kilpailuihin on AM- ja SM-kilpailujen lisäksi aikuisilla 10 kilpailua ja nuorilla 20 kilpailua
  • SM- ja AM- viesteihin ja muihin viesteihin seura maksaa osanottomaksut ilman omavastuuta samoin kuin R1-ikäisten SM- ja AM-kisojen henkilökohtaisille matkoille
  • Rastiviikoille ilmoittautuminen maksetaan halvimman portaan mukaan.
  • Katso tarkemmin edellä olevasta vuoden 2024 Maksatussäännöstä
  • Ilmoittaudu ajoissa!

Seura kustantaa kilpailulisenssin 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Lisenssi ostetaan itse ja se laskutetaan seuralta menotosite/matkalasku-lomakkeella, jolle linkki yllä. Kansallisen tason kilpailuihin osallistuttaessa on SSL:n kilpailija/lisenssimaksu pakollinen. Lisenssit uusitaan Suomisport-palvelussa, jossa uudetkin lajin harrastajat voivat rekisteröityä ja lunastaa lisenssinsä.

Palkitsemiset kilpailumenestyksestä

Stipendeillä palkitaan vain R1-suunnistajia. Stipendisummia on tarkistettu huomioiden eri suunnistuslajien kilpailijamäärät ja päätetty, ettei stipendiä lasketa, jos kilpailussa on ollut osanottajia vain 1-5. Suunnistaja voi saada rankin 1-luokan kaikista seuran virallisista suunnistuslajeista, mutta stipendi lasketaan vain yhdestä. Stipendiä voi saada maksimissaan 1000 euroa/urheilija. R2-ryhmän SM-mitalistit palkitaan muutoin vuosittain erikseen päätettävällä tavalla.

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.