Toiminnassamme noudatamme yhteisesti sovittuja pelisääntöjä ja tässä niistä muutama muistutus.

Maksatussääntö 2024

Ohjeet seuran maksamista korvauksista:

Maksatussääntö 2024

Menotosite/matkalasku

Jos sinulla on saamista seuralta (materiaalihankintoja tai kulukorvauksia), käytä tätä lomaketta ja liitä mukaan kuitit. Matkalaskut tulee tehdä ko. lomakkeella seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä, laskussa on mainittava sotu. Laskut maksetaan kunkin kuukauden viimeisenä päivänä. Jos matkalaskua ei ole tehty kahden kuukauden kuluessa, oikeus korvaukseen raukeaa.

Talkootyö

Maanantairastien ratamestariryhmät ovat maanantairastikalenterissa. Jos sinulla on huomautettavaa taikka kysyttävää, ota yhteys Timo Ronkaiseen timo.ronkainen@anvianet.fi

Juhlavuoden lehti iilmestyy helmi-maaliskuun 2023 vaihteessa. Jakelutavasta ilmoitetaan myöhemmin.

Kisoihin ilmoittautuminen

https://irma.suunnistusliitto.fi

Jos ilmoittaudut kisoihin, mutta joudut syystä tai toisesta jäämään pois, on sinun maksettava osanottomaksu takaisin seuramme tilille.

  • Jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidat itse, eikä maksuja makseta jälkikäteen takaisin.
  • Osall.maksukatto kansallisiin kilpailuihin on aikuisilla 10 kilpailua ja nuorilla 20 kilpailua
  • SM- ja AM- viesteihin ja muihin viesteihin seura maksaa osanottomaksut ilman omavastuuta samoin kuin R1-ikäisten SM- ja AM-kisojen henkilökohtaisille matkoille
  • Rastiviikoille ilmoittautuminen maksetaan halvimman portaan mukaan.
  • Katso tarkemmin vuoden 2023 Maksatussäännöstä
  • Ilmoittaudu ajoissa!

Seura kustantaa kilpailulisenssin 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Lisenssi ostetaan itse ja se laskutetaan seuralta menotosite/matkalasku-lomakkeella, jolle linkki yllä. Kansallisen tason kilpailuihin osallistuttaessa on SSL:n kilpailija/lisenssimaksu pakollinen. Lisenssit uusitaan Suomisport-palvelussa, jossa uudetkin lajin harrastajat voivat rekisteröityä ja lunastaa lisenssinsä.

Palkitsemiset

Stipendeillä palkitaan vain R1-suunnistajia. Stipendisummia on tarkistettu huomioiden eri suunnistuslajien kilpailijamäärät ja päätetty, ettei stipendiä lasketa, jos kilpailussa on ollut osanottajia vain 1-5. Suunnistaja voi saada rankin 1-luokan kaikista seuran virallisista suunnistuslajeista, mutta stipendi lasketaan vain yhdestä. Stipendiä voi saada maksimissaan 1000 euroa/urheilija. R2-ryhmän SM-mitalistit palkitaan muutoin vuosittain erikseen päätettävällä tavalla.

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.