Toiminnassamme noudatamme yhteisesti sovittuja pelisääntöjä ja tässä niistä muutama muistutus.

Maksatussääntö 2022

Seuran maksamat korvaukset

Menotosite/matkalasku

Jos sinulla on saamista seuralta (materiaalihankintoja tai kulukorvauksia), käytä tätä lomaketta ja liitä mukaan kuitit. Matkalaskut tulee tehdä ko. lomakkeella seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä, laskussa on mainittava sotu. Laskut maksetaan kunkin kuukauden viimeisenä päivänä. Jos matkalaskua ei ole tehty kahden kuukauden kuluessa, oikeus korvaukseen raukeaa.

Talkootyö

Maanantairastien ratamestariryhmät ovat maanantairastikalenterissa. Jos sinulla on huomautettavaa taikka kysyttävää, ota yhteys Timo Ronkaiseen timo.ronkainen@anvianet.fi

Maalis-huhtikuussa ilmestyvän KoS:n Suunnistus-lehden jakelu hoidetaan talkoovoimin. Lehden päätoimittaja Emma-Halla-aho (044 5876300) hoitaa järjestelyn.

Kisoihin ilmoittautuminen

https://irma.suunnistusliitto.fi

Jos ilmoittaudut kisoihin, mutta joudut syystä tai toisesta jäämään pois, on sinun maksettava osanottomaksu takaisin seuramme tilille.

  • Jälki-ilmoittautumiset ja maksut hoidat itse, eikä maksuja makseta jälkikäteen takaisin.
  • Osall.maksukatto kansallisiin kilpailuihin on aikuisilla 10 kilpailua ja nuorilla 20 kilpailua
  • Lisäksi SM- ja AM-kilpailuihin ja tärkeisiin viesteihin seura maksaa kaikkien osanottomaksut.
  • Rastiviikoille ilmoittautuminen maksetaan halvimman portaan mukaan.
  • Ilmoittaudu ajoissa!

Seura kustantaa vakuutuksellisen kilpailulisenssin 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Kansallisen tason kilpailuihin osallistuttaessa on SSL:n kilpailija/lisenssimaksu pakollinen. Lisenssit uusitaan Suomisport-palvelussa, jossa uudetkin lajin harrastajat voivat rekisteröityä ja lunastaa lisenssinsä.

Palkitsemiset

Stipendeillä palkitaan vain R1-suunnistajia. Stipendisummia on tarkistettu huomioiden eri suunnistuslajien kilpailijamäärät ja päätetty, ettei stipendiä lasketa, jos kilpailussa on ollut osanottajia vain 1-5. Suunnistaja voi saada rankin 1-luokan kaikista seuran virallisista suunnistuslajeista, mutta stipendi lasketaan vain yhdestä. R2-ryhmän SM-mitalistit palkitaan muutoin vuosittain erikseen päätettävällä tavalla.