Suunnistuskoulun perhosia Laajalahdessa ke 18.8.
Julkaistu: 11.08.2021 00.00

Suunnistuskoulun perhosia Laajalahdessa ke 18.8.

Hei suunnistuskoululaiset! Kävittekös kesän lämpimillä viikoilla Laajalahden uimarannalla uimassa? Voitte ajella siihen suuntaan myös tämän viikon keskiviikkona klo 17.30 -18.30, sillä Laajalahden alueella ovat tämänkertaisen suunnistuskoulun harjoituksen tehtävät. Alueella on myös frisbeegolf-rata mutta harjoitus on tehty siten, ettei radasta aiheudu vaaraa suunnistajille. Karttalinkki ja tienvarsiopasteet ohjaavat oikeaan paikkaan - alunperin linkki ohjasi uimarannan pysäköintialueelle.

Ratamestarina ja harjoituksen vetäjänä on tällä kertaa Markus, joka on laatinut teille 3 erilaista rataa, joissa osana on perhoslenkkejä. Maasto on avonaista ja helppokulkuista.

Soiten alueella on voimassa yli 12-vuotiaiden osalta kasvomaskin käyttösuositus myös ulkona, ellei turvavälejä ole mahdollista pitää, joten huomioikaahan tämä!

Tervetuloa selvittämään, mitä perhoslenkki tarkoittaa :) Ja osallistumiskerran kuittaukseksi voittekin tällä kertaa piirtää tietysti perhosen. Olettekos muuten huomanneet, että perhosia on lennellyt paljon nyt loppukesällä!



Seuran uusimmat

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.