Julkaistu: 19.07.2020 00.00

Jorma Nissilä tuplasprintin tuplavoittajaksi

Rasti-Jussien Tuplasprintti järjestettiin sunnuntaina 19.7.2020 Seinäjoella Törnävän kartanon luonnonkauniissa ja kesäisissä olosuhteissa. Seuran kilpasuunnistajista 26 oli ilmoittautunut mukaan ja tulosluettelosta voidaan todeta H60-sarjan Jorma Nissilän suoriutuneen urakastaan erinomaisesti: voitto yhteistuloksissa molempien osakilpailujen voiton myötä. Yhteistuloksissa voiton vei myöskin Kirsti Kattilakoski sarjassa D65. Muut yhteistuloksien kärkisijoille sijoittuneet seuran suunnistajat olivat 2-sijalla Greta Biskop sarjassa D20, Liina Viitasaari D18 ja Anne Stoor D70 ja 3-sijalle sijoittautunut Seppo Nurisalo H65. Olli Koivumäki juoksi oma ikäsarjaansa vanhemmassa eli pääsarjassa H21 ja menestyi mukavasti ollen ip:n kilpailussa kolmas ja yhteistuloksissa neljäs. Lisäksi maininnan ansaitsee Matleena Ketola sarjassa D12 ap:n kisan kakkossijasta ja sijoittaumisesta 25 kilpailijan joukossa yhteistuloksissa hienosti neljänneksi. H40-sarjan Tuomas Hyyppä voitti toisen osakilpailunsa ja Tommi Viitasaari oli H50-sarjassa vastaavasti kolmas.