Suunnistuskoulu

Suunnistaminen on hauskaa puuhaa, ja hauskanpidon lomassa tulee oppineeksi ja harjoittaneeksi kaikenlaisia hyödyllisiä taitoja, ja liikkuneeksi raittissa ulkoilmassa, luonnon helmassa.

Haluamme antaa kaikille halukkaille eväät tämän loistavan harrastuksen aloittamiseen, ja siihen tarkoitukseen suunnistuskoulu on mitä mainioin.

Keväisin käynnistämme suunnistuskoulu­toiminnan lasten ja nuorten parissa. Lapset pääsevät oppimaan suunnistuksen perusasioita osaavien ohjaajien johdolla. Tiedotamme tapahtumista näillä sivuilla mm. kalenterin muodossa. Rohkeasti vaan kysymään lisää suunnistuskoulu­jaostolaisilta, joiden yhteystiedot löydät alta.

Tulehan sinäkin opettelemaan suunnistuksen jaloa taitoa Suunnistuskouluun!

Kirjoitettua

Maksut

Suunnistuskoulussa on käytössä kausimaksu joka on 20 euroa lapselta. Mikäli perheessä on suunnistuskoululaisia kolme tai useampia, pääsevät kaikki sisarukset toimintaan mukaan 50 euron sisarusmaksulla. Käytäntömme mukaan toimintaan voi tutustua kerran tai pari ennen maksun suorittamista. Huomioithan myös, että osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta, vaan jokaisen on itse huolehdittava omasta vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta.

Jäsenmaksu maksetaan KoSsin tilille, viite “suunnistuskoulu”
Kokkolan Suunnistajat ry FI73 5162 0050 0487 95. Muista mainita jäseneksi liittyvän (lapsesi) nimi.

Ohjaajat