Sunnistuskoulun sprinttiä Mäntykankaalla ke 1.9.
Julkaistu: 29.08.2021 00.00

Sunnistuskoulun sprinttiä Mäntykankaalla ke 1.9.

Hei suunnistuskoululaiset! Kauden viimeinen varsinainen suunnistuskoulukerta on tämän viikon keskiviikkona tuttuun aikaan klo 17.30-18.30. Aiheena on nyt sprinttiharjoitus eli suunnistusta rakennetussa ympäristössä. Ratamestari Kari on laatinut 3 lyhyttä rataa, joiden rastit sijoittuvat turvallisesti koulun ympäristöön ja vieressä olevaan puistoon. Rasteilla on jälleen leimasimet, joten ottakaapa emit-kortit kotoakin mukaan! Voitte tässä harjoituksessa kiertää useamman radan tai toisaalta voitte kiertää saman radan useamman kerran ja katsoa, sujuuko suunnistus nopsemmin uusintakerralla.

Seuraavalla viikolla eli ke 8.9. vietämmekin suunnistuskoulun päättäjäisiä Santahaassa. Siitä laitamme infoa myöhemmin.

Tässä yhteydessä kerromme lisäksi, että Kokkolan Suunnistajat viettää seurapäivää la 18.9. Vasikkasaaren leirikeskuksen alueella. Sinne ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet ja koska sunnistuskoulumaksuun sisältyy seuran jäsenyys, ovat myös suunnistuskoululaiset tervetulleita. Päivän ohjelmassa ovat mm. seuramestaruuskilpailut, joissa löytyy sarjat myös su-kouluikäisille. Tälle kertaa ei maastossa ole viitoitusnauhaa mutta ratamestari Seppo laatii lyhyet ja helpot radat nuorimpien sarjoille. Ne osallistujat, jotka tänä vuonna täyttävät enintään 10 vuotta voivat osallistua sarjaan H(= herrat eli pojat ) tai D( = daamit eli tytöt )10 ja 11-12-vuotiaat vastaavasti sarja H12 tai D12. Lisäksi on tarjolla H/D10 saattaja-sarja, jolloin huoltaja voi lähteä maastoon mukaan. Tapahtumasta on seuran sivulla info, josta löytyy linkki ilmoittautumislomakkeeseen.

Mutta ensinnäkin tervetuloa sprinttisuunnistamaan! Osallistumismerkintänä piirräpä ruudukkoon kuva itestäsi suunnistamassa.


Seuran uusimmat

Kokkolan Suunnistajat r.y.

Y-tunnus 0233103-0

Varasto- ja toimistotila

Hagströmin kulma, Pitkänsillankatu 1-3,

käynti sisäpihalta, ovi A2.