Turinaa Oravatonnilta.

Kokkolan Suunnistajat teki syksyn perinteisen suunnistusreissun Turun nuorisoviestiin, viestiliigan finaaliin sekä Oravatonnille 28-30.9.2018. Matkaan lähdettiin bussilla ja yövyimme yhdessä leirikeskuksessa, samalla pääsimme kisafiilikseen. Reissuun oli tänä vuonna lähtenyt paljon ensikertalaisia suunnistajia meidän vanhojen reissulaisten lisäksi.

Nuorisoviesti ja viestiliigan finaali suunnistettiin Raisiossa launtaina tuulisessa ja hiukan syksyisessä säässä. Maasto tarjosi tarkkaa pienipiirteistä suunnistusta, polkurikkaassa kalliomaastossa, jota rikkoi kuntorata. Viestiliigan finaaliin starttasi aamun koittaessa Toni-Antti Viitasaari, Olli Koivumäki sekä Tuomas Hyyppä, samalla muu porukka nautti aikaista lounasta Ikeassa. Miehet pärjäsivätkin viestissä hyvin, sijoittuen sijalle 34.

Nuorisoviestin A-sarjassa Kokkolan suunnistajat sijoittuivat sijalle 35. Joukkueessa suunnistivat Liina Viitasaari, Miki Vuorinen, LiinaHyyppä, Emma Brock, Santeri Kallio, Matilda Myllymäki ja Milja Hyyppä. Kilpailussa joukkueita oli yhteensä 53. B-sarjassa ensimmäisellä osuudella suunnistanut Hirvinen Joona saapui vaihtoon ensimmäisenä. KoS:n  ykkösjoukkue sijoittui sijalle 35. Joukkueessa suunnistivat Joonan lisäksi, Ketola Matleena, Tukala Eeva ja Lund Daniel. KoS:n kakkosjoukkue sijoittui sijalle 66. Joukkueessa suunnistivat Määttälä Selma, Hyyppä Alisa, Hirvinen Jesse ja Tukala Oona.  Joukkueita B-sarjassa oli yhteensä 89. Vuoden 2019 Nuorten Jukola tullaan suunnistamaan lähimaastoissa, joten tämä kisa oli junioreille hyvää harjoitusta.

Sunnuntainen Oravatonni suunnistettiin Mynämäen Formun-kallion maastossa. Jukola 2021 suunnistetaan lähimaastoissa. Tarjolla oli avonaista, nopeakulkuista ja selkeälukuista avokalliomaastoa. Oravatonni-sarjoissa ensimmäiselle sijalle sijoittui H10RR Jesse Hirvinen, kolmas sija H18 Olli Koivumäki ja D18 Venla Venetjoki, H12 Joona Hirvinen 8., Miki Vuorinen 9., D10RR Matleena Ketola 8., Eeva Tukala 9., D9-D12 Oona Tukala 9 sija.

Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja ihanista muistoista.

Elina Orjala

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.