Harrin muistorastit la 22.9.2018

Kokkolan suunnistajat ry. järjestää tulevana lauantaina 22.9.2018 entisen puheenjohtajansa ja kunniajäsenensä Harri Hongellin muistoksi kuntorastit Harriniemen maastossa. Lähtöpaikka sijaitsee Hopeakivenlahdentiellä jätevedenpuhdistamon lähistöllä ja tarjolla on maanantairastien tapaan neljä eri mittaista rataa iltapäivällä klo 14-16 sekä lisäksi kaksi yösuunnistusrataa illalla klo 21.
Kuntorastien tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Harri Hongellin muistokeräykseen, jonka avulla hankitaan Kokkolan seudulta luonnonsuojelualue Harrin muistoksi. Rastien osallistumismaksu on 5 euroa, mutta firmalistat eivät ole tapahtuman hyväntekeväisyysluonteesta johtuen käytössä. Halutessaan osallistuja voi maksaa ja samalla lahjoittaa keräykseen suuremmankin summan. Lisätietoa Harri Hongellin muistokeräyksestä löytyy Luonnonperintösäätiön nettisivulta http://www.luonnonperintosaatio.fi/fi/harri-hongellin-muistokerays

Tervetuloa suunnistamaan!

KoS:n hallitus

Yksi kommentti kirjoituksesta Harrin muistorastit la 22.9.2018

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.