Kuntosuunnistus sprinttikansallisten yhteydessä

Kuntosuunnistajilla on mahdollisuus osallistua sprinttisuunnistukseen sunnuntaina 2.9 pidettävien kilpailujen iltapäivän osakilpailun yhteydessä. Kilpailukeskuksena on Länsipuiston koulu. Siellä ei ole varattu tilaa pysäköintiä varten. Kilpailun pysäköintialue sijaitsee Rautatientorilla.

Kuntosuunnistaja ilmoittautuu kisakeskuksen itäpäässä olevaan INFOon, jossa hän suorittaa 5 euron maksun ja hänet kirjataan osallistujaksi. Firmalistat ovat käytössä maanantairastien tapaan. Valittavana on joko A-rata 3600 m tai B-rata 2300 m. Tämän jälkeen suunnistaja siirtyy koulun länsipäätyyn, jossa hän saa kartan. Karttoja jaetaan klo 14:00 – 15:00 välisenä aikana. Kartan saatuaan kilpailja kulkee suojatietä Torikadun yli, jossa on lähtöleimaus ja suoritus voi alkaa. Kuntoradan maali on sama kuin kilpailun maali.

Kuntosuunnistajan on noudatettava sprinttisuunnistuksen sääntöjä. Ohessa kuva sprinttisuunnistuksen kielletyistä kohteista. Tutustu sääntöihin huolellisesti ja noudata niitä kiireestä huolimatta !

sprinttikartan_kielletyt_kohteet_a3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.