SUUNNISTUS -lehden jakoalueet 2018

Kokkolan Suunnistajien SUUNNISTUS 2018 –lehti ilmestyy ensi perjantaina 16.3., niput noudettavissa Postiterminaalista (vasen puoli) Terminaalikatu 6 perjantaina klo 16.30. Toivottavaa on, että mahdollisimman moni pääsee hakemaan niput suoraan terminaalilta, sillä peräkärryyn mahtuu vain pieni osa.  Lehdet, joita ei noudeta terminaalilta, löytyvät peräkärrystä Laajalahdentie 94, nipussa 100 lehteä. Merkatkaa listaan mitä alueita ja määriä haettu.
Seuratalkoilla tehtävän jaon jakoalueet on nyt löydettävissä oheisen linkin takaa. Klikkaamalla aluetta saa esille alueen nimen ja jakajan nimilyhenteen (Sukunimi 3 + Etunimi 2 kirjainta, esim. SaaEs, (joillakin 3+3)). Nimen perässä on kpl-määrä, joka perustuu aiempiin jakoihin ja niistä saatuihin palautteisiin.
Kyseessä siis varainhankintaan rinnastettava seuratalkoo. Jos olet jostain syystä estynyt, niin toive on, että löytäisit itse tuuraajan, mutta minullekin voi asiasta ilmoittaa. Samoin, jos voit jakaa, mutta nimeäsi ei löydy listalta, ilmoittaudu varalle.
Kokkolan karttapalvelu (SUUNNISTUS-lehden jakoalueet) https://kartta.kokkola.fi/IMS/?mid=3ve3a
(kopioi osoite ellei pelitä suoraan linkkinä).

ES    050 – 444 5240

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.